1 تا 2 ساعت

مدت زمان آماده سازی

10 تا 15 دقیقه

زمان پخت

3 تا 4 نفر

تعداد میهمان

متوسط

درجه سختی

طرز تهیه بیسکویت ولنتاین

ذخیره

بدون دیدگاه

اشتراک

ماده سازی بیسکویت در خانه کار بسیار راحت و جذابی است که شما با کمی خلاقیت و ابتکار می‌توانید بیسکویت‌های زیبایی را برای جشن ولنتاین خود آماده کنید.

شما اینجا هستید

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی این بیسکوییت قلبی دو رنگ، ابتدا باید کره به دمای محیط رسیده و پودر قند را به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را به آن‌ها اضافه و به خوبی هم بزنید.

آرد سفید را الک کنید و کم‌کم به مایه بیسکویت اضافه کنید و به آرامی خمیر را با لیسک جمع کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یکی از قسمت‌ها را با چند قطره رنگ ژله‌ای قرمز رنگ کنید.

خمیرها را در پلاستیک بگذارید و در یخچال استراحت دهید. سپس آن‌ها را روی میز کار با کمک وردنه باز کنید و با قالب قلبی شکل به دلخواه کاتر بزنید. بیسکویت‌ها را با کمی فاصله روی سینی فر بچینید و در فر از پیش گرم شده بپزید.

بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن در ظرف سرو بگذارید و به دلخواه تزیین کنید. رسپی این بیسکویت زیبا را با جزئیات بیشتر در مجله اینسان بخوانید.

مواد لازم برای بیسکویت قلبی دو رنگ برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز
آرد سفید۲۰۰ گرم
پودر قند۶۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
رنگ خوراکی چند قطره
وانیل۱ قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ۱ عدد

مرحله اول: کره و پودر قند را با هم ترکیب کنید

کره به دمای محیط رسیده را در کاسه مناسبی بریزید.

پودر قند را روی کره الک کنید و با همزن برقی مواد را ۳-۴ دقیقه‌ای هم بزنید تا کره بافتی نرم و پفکی به خود بگیرید.

در این بازه زمانی بهتر است چندین بار ظرف را دورگیری کنید تا تمام ذرات کره با پودر قند ترکیب شود.

طرز تهیه میلک شیک قرمز مخملی برای ولنتاین
ببینید

مرحله دوم: زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید

زرده تخم مرغ و وانیل را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر با همزن برقی مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم: آرد سفید را اضافه کنید

آرد سفید را ۲-۳ بار الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید.

همزن برقی را خاموش کنید و آرد را کم‌کم به محتوای درون کاسه اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید تا خمیر جمع شود و شکل بگیرید.

توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.

مرحله چهارم: خمیر را رنگ کنید و استراحت دهید

پس از این که خمیر شکل گرفت با توجه به مقداری که می‌خواهید بیسکویت دو رنگ باشد مقداری از خمیر را جدا کنید و یک قسمت از آن را با رنگ خوراکی قرمز رنگ کنید.

هر دو تکه خمیر را در پلاستیک‌های جداگانه بگذارید و درب پلاستیک‌ها را ببندید.

۱-۲ ساعتی خمیر را در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود و کار کردن با آن برایتان راحت‌تر باشد.

مرحله پنجم: فر و سینی فر را آماده کنید

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.

از پیش گرم کردن فر برای پخت این بیسکویت تاثیر بسیار مثبتی در بافت و کیفیت بیسکویت شما دارد.

ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید.

مرحله ششم: بیسکویت‌ها را قالب بزنید و بپزید

پس از گذشت زمان اعلام شده خمیرها را از یخچال خارج کنید. سطح میز کار را کمی آرد پاشی کنید و با کمک وردنه خمیرها را به قطر چند میلی‌متر باز کنید.

طرز تهیه عدسی
ببینید

در این مرحله می‌توانید با توجه به سلیقه خود خمیر را به اشکال مختلفی با هم ترکیب کنید و کاتر بزنید.

برای آماده سازی این بیسکویت قلبی دو رنگ شبیه به تصویر باید ابتدا خمیر بی‌رنگ را با قالب‌های قلبی متوسط یا گرد کاتر بزنید.

مرکز خمیر را با قالب قلبی کوچک‌تر خالی کنید. با همان قالب کوچک‌تر از خمیر قرمز رنگ را کاتر بزنید.

قلب کوچک قرمز را جدا کنید و در مرکز خمیر اولیه قرار دهید. به همین ترتیب همه خمیر را کاتر بزنید و بیسکویت‌ها را در کنار هم روی سینی فر بچینید.

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه بیسکویت‌ها را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید.

مرحله هفتم: بیسکویت‌ها را در ظرف سرو بچینید

پس از پخت سینی فر را چند دقیقه‌ای در محیط قرار دهید تا بیسکویت‌ها خنک شوند.

سپس آن‌ها را در ظرف سرو بچینید و با یک فنجان چای یا قهوه میل کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه بیسکویت قلبی دو رنگ

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت بیسکویت دو رنگ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • بهتر است از رنگ خوراکی ژله‌ای استفاده کنید تا خمیر شل نشود.
  • اگر تمایل به استفاده از رنگ‌های قرمز کارخانه ندارید می‌توانید با پودر لبو یا آب لبو خمیر را به رنگ قرمز دلخواهتان درآورید.
  • برای آماده سازی این بیسکویت می‌توانید از کره گیاهی یا کره پاستوریزه حیوانی یا ترکیب از هر دو کره استفاده کنید.
  • حتماً خمیر را در یخچال استراحت دهید.
  • در زمان کاتر زدن خمیر سرعت عمل داشته باشید تا کره بیش از اندازه نرم نشود و کار کردن با خمیر برایتان راحت باشد.
طرز تهیه نان خامه‌ای
ببینید

اشتراک گذاری بین دوستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

طرز تهیه کوکی مخملی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مجله اینترنتی اینسان

رونمایی از مجله اینترنتی اینسان

بروزرسانی اینسان

ارتقا و بروزرسانی اینسان

رونمایی اینسان

رونمایی اینسان با شعار درخشش و تمایز

شنبه 27 ماه بهمن 1403

درخشش و تمایز

با محصولات و خدمات اینسان