نگاهی سریع به طرز تهیه
طرز تهیه آیس کافی، ابتدا شیر را با شربت توت فرنگی ترکیب کنید و در قالب یخ بریزید. سپس توت فرنگیها را پوره و فوم شیر را آماده کنید.
در لیوان سرو، ابتدا پوره توت فرنگی را بریزید، سپس یخهای صورتی را اضافه کنید، فوم شیر را روی آن بریزید و در آخر قهوه اسپرسو را اضافه کنید. با چند برش توت فرنگی نوشیدنی جذابتان را تزیین و نوش جان کنید.
رسپی این نوشیدنی خوشمزه و خاص را با جزئیات کامل در مجله اینسان بخوانید.
طرز تهیه آیس کافی برای ۱ نفر
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
توت فرنگی تازه | ۴ تا ۵ عدد |
شیر سرد | ۱ لیوان |
شربت یا سیروپ توت فرنگی | ۲ قاشق مرباخوری |
اسپرسو | ۱ شات |
مرحله اول: شیر طعمدار را آماده کنید
شربت توت فرنگی یا سیروپ را در کاسه مناسبی بریزید و ۱/۲ لیوان شیر را به آن اضافه کنید. شیر و شربت را به خوبی با هم ترکیب کنید.
سپس مایع را در قالبهای یخ بریزید و در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. این یخهای صورتی رنگ، پایه طعم شیرین و میوهای نوشیدنی شماست.
مرحله دوم: توت فرنگیها را پوره کنید
توت فرنگیها را به خوبی بشویید و کلاهک سبز آنها را ببرید. با کمک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن توت فرنگیها را کاملاً پوره و له کنید.
مرحله سوم: فوم شیر را آماده کنید
۱/۲ باقیمانده شیر سرد را در پیچر بریزید و با کمک نازل بخار دستگاه قهوه سازتان فوم شیر را آماده کنید.
اگر دستگاه اسپرسوساز ندارید میتوانید با کمک فرنچ پرس نیز فوم شیر را آماده کنید.
مرحله چهارم: همه مواد را در لیوان بریزید
لیوانهای بلندی برای سرو انتخاب کنید. ابتدا پوره توت فرنگی را در لیوان بریزید.
سپس یخهای فریز شده از شیر و سیروپ را از قالب خارج کنید و روی پوره توت فرنگی داخل لیوان بریزید.
پس از شکل گیری لایه میوهای باید فوم شیر را روی آنها بریزید. در نهایت قهوه اسپرسو را در لیوان بریزید.
مرحله پنجم: نوشیدنی را تزیین و سرو کنید
با چند اسلایس توت فرنگی تازه نوشیدنی را تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه آیس لاته توت فرنگی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم آیس لاته توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- اضافه کردن وانیل به شیر، طعمی عمیقتر و خاصتر ایجاد میکند.
- اگر اسپرسو نداشتید، میتوانید از قهوه دمی غلیظ یا نسکافه فوری استفاده کنید.
- مقدار اسپرسو را متناسب با ذائقهتان کم یا زیاد کنید.
- از شیر پرچرب یا شیر نارگیل استفاده کنید تا بافت نوشیدنی غلیظتر و خامهایتر شود.
- میتوانید کمی خامه فرم گرفته روی نوشیدنی بریزید تا جلوهای کافهای به آن بدهید.
- میتوانید کمی پودر کاکائو هم به شیر اضافه کنید و نوشیدنیتان را کاکائویی کنید.
- میتوانید قبل از سرو، لیوان را در فریزر سرد کنید تا نوشیدنی دیرتر گرم شود.
- با اضافه کردن چند قطره آبلیمو تازه به توت فرنگی، طعمی ملایمتر و متفاوت ایجاد میشود.